Home / Forum / Østlandet / "Kynndalen rundt XXL" fra Elverum 8.9.

"Kynndalen rundt XXL" fra Elverum 8.9.

You need to be a registered OTC member to get access to the forums. You can register here

Author Message

Dörthe Jäschke
783
Hønefoss
Østlandet

Thursday September 06 2012 10:51:51 pm

Hadde tenkt meg på en dagstur på lørdag over grensen med den blåe hesten min.

Avreise blir på Starmoen flyplass på Elverum (ved siden av crossbanen, eller litt nord for Haslemoen, for banefolket) på lørdag ca. kl.11, ruten går via Søndre Elverum skogsbilveier, Kynndalen i sin fulle lengde Vermundsjøen, Kafé Finnskogen, Possåsen (Sverige) og Höljessjøn, evt. avstikker til Dalärnas Län, så Bastuknappen, Bråten, Enberget, (10-kroners bom) Gravberget og tilbake. Tror det er en ca. 25 mil til sammen. Garminfil kan skaffes.

Kjøremessig blir det nok kosetempo og passer nok best for folk som definerer seg som grusnybegynnere, pyser, snegler, søndagskjørere, de med dårlige grusdekk (bruker Tourance) eller de som har nok tid til å ta høstbilder happy

Thor Hammer
603
Oslo
Østlandet

Thursday September 06 2012 11:28:03 pm

Hadde tenkt meg på en dagstur på lørdag over grensen med den blåe hesten min.


Du vet at du kjører rett forbi GS-treffet? http://www.gsmeeting.com En og annen Transalp slipper nok inn, ganske grei gjeng. blunk

Dörthe Jäschke
783
Hønefoss
Østlandet

Friday September 07 2012 01:01:40 am

Det visste jeg ikke, nei! Men ser at min sørligste punkt på ruta er et godt stykke nord for campingen. Litt usikker om jeg får til nok breddekamuflasje for å snike meg inn der, det heter sikker GS meeting av en grunn, og så tviler jeg på at dere er på søndagstur liksom. happy Skal dere oppover til Kynna eller Bastuknappen så sees muligens i en eller annen sving. God tur!

Edited: Friday September 07 2012 01:10:52 am

Thor Hammer
603
Oslo
Østlandet

Friday September 07 2012 10:44:24 am

.. sees muligens i en eller annen sving.


Ja, vær forsiktig. Er nok en og annen som kanskje gasser litt friskt og tar seg friheter med sporvalget i den gjengen, selv om de generelt kjører penere enn OTCerne. blunk Men det er en inkluderende gjeng, klart du er velkommen innom! I fjor var det en HD innom, og den hadde ikke knastedekk engang.