Home / Forum / Teknisk / Roadbook holder fra Biltema

Roadbook holder fra Biltema

You need to be a registered OTC member to get access to the forums. You can register here

Author Message

Odd Hjelen
951
Ottestad
Østlandet

Saturday July 13 2013 11:17:18 pm

Jeg har en slik fra biltema, monterte, lagde meg bok og kjørte i vei. Den fungerte og det var egentlig en ganske morsom måte å kjøre på.
Uansett, den var godt montert på fuglepinnen og bare etter et par dager med litt regn og fuktig vær så kunne jeg se fuktighet på innsiden av glasset(eller plastikken rettere sagt). Da jeg så skulle vri den rundt for stolt å vise frem konseptet med roadbook`en, ja da røk boken min rett av, den var gjennomtrekt av vann, litt mer en vanlig kondens vil jeg tro.
Etter dette ble den demontert og ikke brukt mer, plassert i kjellern i en kasse merket "Div Yamahadeler". Skulle gjerne erstattet med en GPS med utvidet kart ift. standard veikart, men disse koster skjorta, eller faktisk ganske så mange skjorter!

Det jeg lurer på er om noen andre har prøvd denne fra Biltema og erfart det samme eller er det bare min som er dårlig?
Kan ikke helt se hvor vannet har kommet inn, men det må nesten være pakningen rundt selve vinduet da denne facer oppover mot regnet.

Odd Hjelen
Hamar

Geir Juklestad
153
Oslo
Østlandet

Saturday July 13 2013 11:47:25 pm


Hei Odd. Jeg har samme type RB holder. Snap-Lock systemet og O-ringen står litt i spenn sånn at det kan bli litt bue på glasset. Da vil det lekke. Prøv med litt olje eller fett rundt rammen og på O-ringen. Min har faktisk holdt seg tett, men er litt sånn "plæstik" i designet.

http://www.otc-mc.org/Mekketips/Roadbook

Edited: Saturday July 13 2013 11:48:44 pm