Home / Forum / Vestlandet / Sykkel #2, innspill?

Sykkel #2, innspill?

You need to be a registered OTC member to get access to the forums. You can register here

Author Message

Ole-Morten Duesund
482
Bergen
Vestlandet

Friday May 20 2011 03:23:49 pm

Jeg går rundt og har forferdelig lyst på en sykkel nummer 2 igjen. F650 GSen jeg har (nå også med gatedekk!) er en fantastisk behagelig sykkel, men lite egnet til å leke i skauen med; enten jeg har gatedekk, piggdekk eller "bare" knastedekk. Jeg går derfor med planer om å anskaffe meg noe i 250 til 450-klassen som jeg kan ha på hvite skilt men som også egner seg til "Ut i skogen, av med klærne, opp i trærne" aktivitet.

Så langt så ser det ut som om en KLX250, KLX450 eller DR-Z 450 er det som egner seg best, både til faktisk bruk og til i forhold til både anskaffelses- og forsikringsbudsjett. Jeg har snust litt på WR425 også, men den virker veldig som en konkurransesykkel og jeg har ikke så lyst på hyppig service og sånt noe.

Men, det jeg lurer aller mest på er om jeg skal ta sikte på 250 eller 450. Jeg har aldri kjørt noe 250-offroader og er kanskje litt redd for at det kan føles som en litt slapp sykkel? Har noen her på vestlandet en 250 jeg kan få prøvekjøre en bitteliten tur? Evt. med tanke på å kjøpe den, men først og fremst for å hjelpe meg å finne ut hva i all verden jeg vil ha.