Home / News

News

Ny Webserver

OTC har fått ny webserver. 

Webserver nedetid

Jeg har akkurat blitt informert om at OTC sin webserver må taes ned i løpet av helgen, fordi de som har den vil miste strømmen. Nedetid er estimert til fra fredag ettermiddag rundt kl.15-16 til søndag kveld.

Gruskurs i Säfsen, Sverige

Uphill Offroad-school v/Anders Olofsson arrangerer gruskurs 27.-29.august, og har tre plasser igjen. 5% rabatt.

Hvor er ....? Jeg er sikker på jeg hadde den i går

Med ny publiseringsløsning på plass, er det helt sikkert noen som savner noe. De gamle kjøp/salgs-annonsene, filmsnutter eller arkivet til mailinglistene for eksempel. Hvor i all verden har det blitt av alt sammen?

Skrivekløe eller bare litt engasjert?

Bak det nye designet på OTC-sidene ligger det et meget kraftig, men samtidig latterlig enkelt webbasert publiseringssystem. Det er ikke lenger nødvendig med teknisk kunnskap, genuin interesse for teknologi og internett eller masse tid til å prøve og feile for å komme i mål. For å bidra med tekst og bilder er det eneste du nå trenger en nettleser og noen ledige minutter.

OTC lanserer nye nettsider!

OTC har investert i ny server og gått over til et webbasert publiseringssystem. Med det nye systemet følger det noe ny funksjonalitet på sidene, samt mulighet for flere å bidra med tekst og bilder for å gjøre sidene både mer "levende" og spennende. Velkommen inn!