Home / Treff / Pinsetur

OTC Pinsetur 2013

Se Trygves invitasjon på forumet:

http://www.otc-mc.org/Forum

  

Hei.
Vi er en gjeng som pleier å dra på en helgetur i mai. Det skal vi i år også, og vi synes det er hyggelig hvis flere vil være med.
 Fredag 17. mai: Felles avreise fra Statoil Storo til Montebello Camping på Morokulien med full tank og mett mage kl 17:00. Dvs at man må møte opp FØR kl 17. Vi kjører på asfalt mot Aurskog, og mye grus derfra til Morokulien. Vil du henge deg på undervegs så er det ok, si i så fall i fra. Når vi kommer til Montebello camping på Morokulien vil vi innlosjere oss i 4-manns hytter, grille og ta en par øl. Ta med mat/drikke, eller kjøp rett over grensen like ved. Overnatting booker dere selv hos http://www.montebellocamping.no/ (Hvis det er ugreit å dra den 17.mai, kan du møte opp på Statoil Morokulien kl 09:30 den 18. Eller møte oss direkte i Lima).
 Lørdag 18. mai: Avreise fra Statoil Morokulien kl 10:00! Ha full tank og mett mage. Vi kjører på grus til Lima hvor vi skal bo de neste to netter. For de som ikke er lokal kjent i Dalarna, er dette 3 mil syd for Sälen. Her skal vi bo på Skiers Inn http://www.skiers.se  (N60 53 45.7 E13 23 18.4) Felles middag kl 19 på Lilla Sigrids Skafferi, dette er en nyåpnet restaurant 350m fra der vi skal bo. Her vil det bli satt sammen en 3-rettersmeny for oss.
Søndag 19. mai: Avreise kl 10 for guidet tur. Man må gjerne finne egne veger og kjøre på hvis man vil det. Felles middag kl 19, i dag spiser vi på Skiers inn, denne middagen er inkludert i overnattingsprisen.
Mandag 20. mai: Avreise kl 10. Omveg hjemover.
 Diverse: Vi vil ha en turist-gruppe med jevnt tempo, og en gruppe for dem som liker å gasse og bremse noe mere, og kanskje til og med sladde litt.
4-mannshytter på Morokulien fra 17.-18. mai koster NOK 540,- pr hytte pluss evt sengetøy for de som vil ha det. Vask av hytte kan også kjøpes. Dere må booke selv direkte med stedet, http://www.montebellocamping.no/
 «Skiers Inn» hvor vi skal bo fra lørdag til mandag vil ha forhåndsbetalt, så her må dere også booke selv. Oppgi «OTC Pinsetur 2013» som booking-kode slik at dere får rett pris. Vil vill bli fordelt på to-mannsrom, i den grad det er plass, blir vi mange vil det også bli noen 3 og 4 sengs rom. Tomanns rommene går til de som bestiller først! Send mail til fun@skiers.se  for booking, og dere vil få tilbake en mail med informasjon om hvordan dere skal betale. Et tips er å betale via Skandiabanken som ikke tar gebyr for utenlandsbetaling.
Tilbud fra Skiers Inn: Pensionatsboende Lima 2 dygn i dubbelrum/flerbäddsrum 2 nätters boende på Skiers Inn 2 frukost 1 middag (2-rätter + kaffe) Lakan och handdukar Avresestäd
Pris: 900:- per person ink. moms  (SEK)
Tillval: Moms 12% ingår i ovanstående priser. Avbeställningsskydd 100:- extra per person - se våra bokningsvillkor för avbokningsregler.
 Det er mulig å få sporlogg og bilde av kart på forhånd. Send i så fall en mail til tus@basefarm.no, så sender jeg ut.
 Med hilsen
Geir Døving og Trygve U. Skar.