Home / Treff / Vårtur i grenseland

Vårtur i grenseland

Vi er en gjeng som skal på tur fra 1.-4. mai, og vi vil gjerne ha med flere!Foreløpig program:

Torsdag 1. mai:
-Avreise fra Statoil Storo kl 15, for de som vil være med på det. Det blir også mulig å henge seg på fra Shell på østsiden av Fetsundbrua. Vær i så fall klar der 15:30.
-Innsjekk på Montebello Camping på Morokulien.
-Grilling og ljuging ved gapahuken/bålplassen.


Fredag 2. mai:
-Roadbook-kjøring!
-Oppmøte på Statoil Morokulien kl 0900 for utdeling av roadbook, ta med 100,-!!
-Felles avreise til start på Roadbook kl 0915 PRESIS!
-Det er svært viktig at Ole Chr får påmelding på MAIL til olecg@east.no fra alle som skal være med å kjøre roadbook.

Vi synes at alle skal delta, og det går fint for alle ferdighetsnivåer og sykkeltyper. Det er lagt inn pauser og bensinfyllingsstopp, så selv de med liten tank kommer rundt. Man kan også kjøpe mat der man fyller bensin. Roadbooken ender på Ole Christians fars nedlagte golfbane, hvor vi kjører noen runder/heat for de som vil det. Her blir det også servering av pølser og en brus. Pris for å delta på roadbook-arrangementet er kr 100,- . De pengen dekker inn ett par pølser til hver og en brus, merkeband/spray etc. Vi har bil og henger med sjåfør i beredskap i tilfelle noen trenger berging.

-Man kan selvsagt dra på tur på egenhånd.
-Etter at kjøringa er ferdig blir det å dra tilbake til campingen og så grille, ljuge etc der.Lørdag 3. mai:
-Oppmøte på Statoil Morokulien til førermøte kl 09:45
-Avreise fellestur kl 1000 (dagstur). Her deler vi opp i flere grupper. Det trengs neon til å være med å guide her, så ta kontakt hvis du kan tenke deg det og har en GPS!
-Crossbanen på Magnor er åpen fra kl 10 til 16, så her kan de som vil kjøre. Lisens er påkrevd (og det kan sikkert løses rekruttlisens på det stedet også). Dette kan kombineres med en kortere grustur først, sporlogg for denne fås på forespørsel på mail til meg.
-Grilling osv på kvelden på campingen.

Søndag 4 mai:
-Avreise kl 10:00 fra Statoil Morokulien kl 1000 for de som vil kjøre felles tur. Dette blir motsatt av turen til på torsdag.


Generell info:
-All kjøring skjer selvsagt på eget ansvar!
-Alle henstilles til å ha med seg førstehjelpspakke som er på ett synlig sted eller i en merket lomme etc!
-Det blir felles grilling hver kveld.
-Mat kan kjøpes i butikker i Nærheten, f.eks i Charlottenberg. Her er det oppe til kl 21.
-Bestill overnatting på Montebello camping. Kontaktinfo til Montebello er: Terje Amundsen tca@east.no eller 62 83 72 33. De har hytter, leiligheter og rom, se mere her: http://www.montebellocamping.no/
-Det er svært viktig at Ole Chr får påmelding på MAIL til olecg@east.no fra alle som skal være med å kjøre roadbook i løpet av uke 15. Dette for at han kan beregne pølseinnkjøp, og ikke minst å få trykket opp rett antall roadbooks! Han vil også lage en startliste, og det vil bli individuell start med ett eller to minutters mellomrom (det er lov å vente på en kompis etter start, og så kjøre sammen).
-Biltema har en utmerket roadbook holder til rett under hundrelappen: http://biltema.no/no/Bil---MC/MC/...re-og-handtak/Roadbook-holder-82622/
-Ta med kontortape til å tape roadbook fast i holder!
-Man kan selvsagt bo i telt på campingplassen, eller booke seg inn på Thon Hotel i Charlottenberg.Velkommen!

Med hilsen

Trygve og Ole Chr.